Choď na obsah Choď na menu
 


Krajské finále amatérskych tenisových družstiev

22. 9. 2023

Krajské finále amatérskych tenisových líg sa uskutočnilo na kurtoch v Banskej Bystrici za účasti 4 družstiev.

Naši chlapi najprv po tuhom boji zdolali domácu Banskú Bystricu 4:2, keď body doslova vydreli M.Komada 6:2, S.Kachnič 7:5 (otočil z 3:5), D.Redovjan 7:6 vo dvojhre a fantastickým výkonom sezóny I.Gorej/M.Komada v debli 6:4 proti jednotke súpera, keď ich nezlomili ani tri nepremenené mečboly.

Druhý zápas bolo podobná dráma proti družstvu Brezna. Po dvojhrách sme síce vyhrávali 3:1, lebo svoje zápasy vyhrali S.Kachnič 6:4, D.Redovjan 6:2 a M.Vrško 6:2. Postup do súboja o víťazstvo nám ale zabezpečila iba výhra v aspoň jednej štvorhre a obe štvorhry sa začali zle. IG/MK prehrávali s brejkom 4:5 resp. SK/DR prehrávali 2:4. Od toho okamihu všetci naši zapli turbo, otočili na 7:6 resp. 6:4 a boli sme vo finále.

Finále našim proti extrémne ťažkému Podpoľaniu nevyšlo. Po dvoch prehrách vo štvorhrách sme už vo dvojhrách nenašli sily na obrat, jediný bod vydoloval iba M.Vrško 7:5 a prehrali sme celkovo 1:5.

Po šiestom mieste z minulého roku je tohtoročné striebro naozaj skvelé a o rok skúsime zabojovať o nejaké medaily znovu.

foto.jpg