Choď na obsah Choď na menu
 


Štefánsky turnaj

Aj tento rok sezónu zakončil pravidelný Štefánsky turnaj. Nešlo v ňom ani tak o výsledky ako o vybehanie sviatočných kilečiek a stretnutie starých známych. Každý priniesol niečo malé pod zub, Vlado pár fľaštičiek Urpinera a na obed Pištík fantastické klobásky a jaterničky od mamičky (škoda len jeho zlomenej ruky na koniec, prajeme rýchle uzdravenie).

    Hráči rozdelení do dvoch košov si vylosovali spoluhráčov a prvá časť v troch štvorčlenných skupinách mohla začať. V skupine A rozhodol o treťom postupujúcom až posledný zápas, v ktorom Majo s M.Komadom nečakane vôľou pretlačili politicky najpestrejšiu dvojicu Z.Ballu s J.Petrochom 7:5. Podobné to bolo v C-ku a jeden z favoritov J.Horváth/M.Kiššimon nepostúpili vďaka prehre s oslávencom a M.Benčokom tiež 4:6.

    Potom pokračoval zázrak Maja s M.Komadom, najprv po dvoch odvrátených mečboloch odstavili Pištu s Milošom, v osmičke aj silných S.Cíglana s M.Varechom a nestačili o chlp v semi na P.Sudru s J.Sulačekom. Dole klobúkom páni .

   V dolnej polke už boli jednou nohou v semi bojujúci R.Boroš s M.Kratochvílom, ale na J.Murína s E.Fekiačom nestačilo ani 5:3,6:5 a mečbol v tajbrejku. Tí v semi stroskotali po dobrom sete 4:6 s viac riskujúcejším párom M.Koštial/M.Vrško.

   Finále vyzeralo spočiatku jasne pre 2 x Ma, ale za stavu 4:1 došli sily, na zapitie bolo všetko v šatni a do 4:4 to bol pravý kŕč. Posledné dva gemy ale stálo šťastie za nimi a set skončil 6:4. Potom už nasledovali voľnočasové aktivity a návrat k manželkám.

výsledky    

 

Náhľad fotografií zo zložky 2011 - Štefánsky turnaj