Choď na obsah Choď na menu
 


MASTERS 2020

24. 3. 2020

MASTERS sa odohralo v dvoch skupinách systémom každý s každým.

V skupine A sa hralo do 9 gemov a hneď v prvom zápase favorizovaný pár Suli ml/Rado prehral s Igor/Mišo 7:9, aj keď za stavu 7:6 nevyužili dva brejkbaly. Následne Igor s Mišom zažili asi najväčší  tenisový shutdown života a dostali veľkého kanára od Miloš/Janči K. Igorova raketa putuvala z kurtu priamo na plot našich kurtov :-(. O druhom mieste v skupine rozhodol pre Suli ml/Rado až víťazný tajbrejk vs. Miloš/Janči.

V skupine B sa hralo na klasický set. Šťastie stále pri Daliborovi s Vršom, keď sa im dvakrát podarilo otočiť set z 3:5 a vyhrať v tesných tajbrejkoch. O ďalších miestach rozhodlo až skóre, pretože všetci traja mali po jednej výhre.

V zápase o 5.miesto boli Igor s Mišom stále pod vplyvom kanára, ale aspoň všetky rakety ostali v poriadku. Ervín s Jančim potvrdili zlepšenie a pomerne hladko vyhrali 6:2.

V malom finále o bronz nešetril Suli st s Jurajom N súpera a zodpovednou hrou mu nakoniec zaspievali aj kanárika.

Veľké finále začali lepšie Dalibor s Vršom a po brejku na 3:1 mali aj ďalšie šance. Lenže skúsený súper Miloš s Jančim čakal na ich chybičky a po 3:3, 4:4 sa mu podarilo vyhrať aj posledný súperov servis a trochu nečakane ale zaslúžene budú ich mená vyryté na pohári víťazov zimnej ligy.

 

 

Náhľad fotografií zo zložky 2020 Zimná tenisová liga