Choď na obsah Choď na menu
 


Eurocup 2016

10. 5. 2016

Tohtoročný štvorhrový Eurocup vo Zvolene mal opäť výborné obsadenie. Náš TK reprezentovali Stanko so svojim parťákom z BB a Dalibor s Vršom. V základných skupinách, kde postupovali ďalej prví dvaja zo štyroch sa našim darilo a Stano výhrou v poslednom zápase išiel z druhého miesta. D/V po prehre s hlavným usporiadateľom Maňka/Chromek 6:7 nečakane vyhrali 6:3 s hráčmi krajskej ligy Ďurica/Kmeť (nie náš fúzatý šomroš) a ťažko vydretá výhra 6:4 s Hromec/Magoči im zabezpečila výhru v skupine.

 Osemfinále postavilo našich proti sebe, ale Stanov zle nastavený pitný režim mu nedovolil podať plnohodnotný výkon a po veľkom trápení cool postúpili D/V.

eurocup-2016.jpg Štvrťfinále prinieslo šok, keď naši vyradili Levických favoritov na celkové víťazstvo Lamper/Gyurász brutálne agresívnou hrou na site a Daliborovými bekhendami po čiare, ktoré si už týmto vyčerpal do konca sezóny. laugh

V semi sme už nestačili na celkových víťazov Smoleň/Ivo Klec, kedže ešte stále aktívny hráč okolo 300. miesta rebríčka ATP bol tesne nad naše sily 4:6 crying.

eurocup16.jpg Čerešničkou na torte bolo čapované pivo pre víťazov od nášho hokejového brankára Jána Lašáka, s ktorým bolo sledovanie nášho zápasu s Maďarskom naozaj chuťovkou (Dalibor stále odoláva surprise).

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.